Me olemme

lakiasiaintoimisto 2.0.

Oranssi Lakiasiaintoimisto

Oranssi Lakiasiaintoimisto Oy sai alkunsa keväällä 2015 kahden lakimieskaveruksen lounaskeskustelusta. Totesimme yksissä tuumin, kevätauringon paistaessa silmiin, että kaavoihinsa kangistunut lakiala kaipaa kasvojenkohotusta tässä ja nyt.

Vauhtiin päästyämme päätimme modernisoida kangistunutta ja konservatiivista toimialaa lisää ryhtymällä tarjoamaan oikeudellisia palveluita myös siellä, missä ihmiset ja yritykset nykyään ovat ja jossa suomalaiset lakitoimistot yhä edelleen loistavat poissaolollaan: sosiaalisessa mediassa. Seuraamalla meitä Facebookissa saat säännöllisesti hyödyllistä oikeudellista tietoa uutisvirtaasi ja pysyt perillä mm. uusimmista ennakkoratkaisuista.

Lyhyesti sanottuna Oranssi Lakiasiaintoimisto Oy on lakitoimisto 2.0, jonka lakimiehillä on korkea osaamistaso ja aito kiinnostus työtään kohtaan. Lakitoimisto joka on olemassa asiakkaitaan varten eikä toisin päin. Palvelemme yksityishenkilöitä, kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä (taloyhtiöt, yhdistykset jne.) aina henkilökohtaisella otteella ja kokonaisvaltaisesti. Saamamme runsaslukuisen palautteen perusteella olemme tehneet asiat oikein – vastaanotto on ollut parempi kuin osasimme keväällä 2015 odottaa. Uudenaikaiselle lakitoimistolle on selvästi ollut tarvetta. Kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme. Lupaamme jatkaa samalla intohimolla ja tinkimättömyydellä jatkossakin.

Me oranssit lakimiehet