Julkiset hankinnat

Viekö hankintojen virta mennessään? Ei hätää – pelastuslauttasi on täällä.

Tiesitkö, että voit vaikuttaa julkiseen hankintaan jo ennen tarjouksesi jättämistä?

Ota yhteyttä Oranssiin – me neuvomme miten.

Olipa kyseessä tarjouskilpailuun osallistuminen, sopimusneuvottelut tai muutoksenhaku jo tehtyyn hankintapäätökseen, me autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun. Kääritään hihat ja ryhdytään töihin.

Julkiset hankinnat

Julkiset hankinnat ovat monivaiheisia prosesseja, joissa kokeneesta hankintalakimiehestä on yritykselle suuri apu. Me Oranssilla ymmärrämme yrittäjien tarpeet ja tunnemme hankintayksiköiden toimintatavat. Ottamalla meidät asiantuntijaksesi saat asiansa osaavan, henkilökohtaisen kumppanin, jonka apu on aina lähellä. Kuin viereisessä huoneessa.

Autamme sinua onnistumaan kilpailutuksessa toimimalla asiantuntijanasi joko läpi koko prosessin tai antamalla juridista konsultaatiota tarvitsemissasi vaiheissa.  

Neuvonta tarjousprosessissa

Onko tarjouspyyntö epäselvä, etkä oikein tiedä miten laadit oikeanlaisen tarjouksen? Tai haluatko vaikuttaa hankintamenettelyyn jo ennen tarjouksen jättämistä? Neuvomme sinua läpi koko prosessin tai niissä vaiheissa, joissa tarvitset apua.

Lue lisää

Muutoksenhaku hankintapäätökseen

Tarjouksen tehnyt yritys voi hakea hankintapäätökseen muutosta tekemällä hankintaoikaisuvaatimuksen tai valittamalla päätöksestä markkinaoikeuteen. Me autamme sinua myös muutoksenhaussa.

Lue lisää

Palvelupaketit

Hankintapäätöksen lainmukaisuuden arviointi alkaen 500 euroa.

Epäiletkö, että hankintapäätöksessä ei ole kaikki oikein? Ei hätää, me arvioimme hankintapäätöksen lainmukaisuuden puolestasi. Hinta alkaen 500 euroa.

Lue lisää
Paketti

Tiesitkö, että hankinta­prosessiin voi vaikuttaa jo ennen tarjouksen jättämistä?

Ota yhteyttä