Työoikeus ja HR

Eivätkö asiat työpaikalla suju kuin valssi kesällä?
Me autamme.

Tarvitsetko oikeudellista apua työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä? Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus hankalien työoikeudellisten ongelmien ratkaisemisesta, molemmilta puolilta pöytää. Ratkomme riitoja työksemme niin neuvottelemalla kuin oikeudenkäynneissä. Anna meidän auttaa.

Työoikeus ja HR

Toimistomme lakimiehillä on yli kymmenen vuoden kokemus hankalien työoikeudellisten riita-asioiden hoitamisesta kaikissa oikeusasteissa, työtuomioistuimessa, vakuutusoikeudessa ja eri muutoksenhakulautakunnissa. Hallitsemme kaikki työoikeuden osa-alueet.

Oikeudenkäynnissä ratkaistavien riita-asioiden lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaisten työsuhteisiin liittyvien asiakirjojen laatiminen ja työoikeudellinen konsultointi, kattaen koko työsuhteen elinkaaren aina työsopimuksen laatimisesta työsuhteen päättämiseen asti.

Asiat eivät aina suju työpaikalla kuin valssi kesällä. Olemme kokeneita sovittelijoita niin oikeudenkäynnissä kuin oikeudenkäynnin ulkopuolella, ja ylivoimaisesti suurin osa hoitamistamme tapauksista saadaan ratkaistua sovinnollisesti joko neuvotteluteitse tai tuomioistuinsovittelussa. Palvelemme tarvittaessa myös kiireellisissä tilanteissa – ota siis yhteyttä jo tänään, mikäli työpaikallasi on ns. tilanne päällä. Katsotaan yhdessä, miten asiassa kannattaa edetä.

Asiaasi hoitaessamme emme koskaan jätä kiveäkään kääntämättä. Olemme tasan niin hyviä kuin viimeisimmän hoitamamme jutun lopputulos. Ja me tahdomme olla parhaita. Se on aina palvelulupauksemme.

Työ- ja johtajasopimukset

Tunnettu tosiasia on, että sopimukset kannattaa lukea huolella, mutta ne on myös syytä laatia huolella. Näin vältytään monelta mutkalta matkan varrella.

Lue lisää

YT-neuvottelut

YT-neuvottelut eivät ole helppo paikka sen enempää työntekijälle kuin työnantajallekaan. Neuvotteluprosessi tulee kuitenkin aina hoitaa yt-laissa säädettyjä varsin tiukkoja määrämuotoja ja -aikoja noudattaen. Me autamme.

Lue lisää

Työoikeudellinen neuvonta

Hallitsemme kaikki työoikeuden osa-alueet. Tarjoamme asiakkaillemme juridista neuvontaa kaikissa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa. Aina matalalla kynnyksellä.

Lue lisää

Työsuhteen päättäminen

Työsuhde voi päättyä joko sopimuksen mukaisesti määräaikaisen työsopimuksen päättyessä, irtisanomalla tai viimesijaisesti purkamalla.

Lue lisää

Palvelupaketit

WhistleB -ilmoituskanava

Tarjoamme yrityksellesi yhteistyökumppanimme WhistleB:n väärinkäytösten ilmoituskanavan huokeaan etuhintaan! Ilmoituskanavan käyttöönotolla varmistat, että yrityksesi täyttää vuoden 2021 lopussa voimaan astuvan ns. Whistle blowing -direktiivin vaatimukset.

Lue lisää
Paketti

Meillä puhelimeen vastaa aina joko Enni, Aki tai Mari. Yksinkertaista, eikö?

Ota yhteyttä