palvelumme

Hoidamme vain juttuja, jotka osaamme parhaiten.

Kiinteistöjuridiikka

Kaipaatko apua asunto- tai kiinteistökaupassa? Onko taloyhtiössäsi ongelmia, jotka odottavat ratkaisemista? Me autamme.

Olemme erikoistuneet asumiseen ja kiinteistöihin liittyviin hankaliin juridisiin kysymyksiin ja palvelemme sinua yli 10 vuoden kokemuksella ja tinkimättömällä asenteella. Aivan kuten haluaisimme itse tulla palvelluksi omassa lakiasiassamme. Tästä emme koskaan tingi.

Lue lisää

Työoikeus ja HR

Tarvitsetko oikeudellista apua työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä? Meillä on yli 10 vuoden kokemus vaativien työoikeudellisten riitojen ratkaisemisesta ja olemme apunasi mutkikkaissakin tilanteissa. Satoi tai paistoi.

Asiakkainamme on niin ammattiliittoja, yrityksiä kuin työntekijöitä. Oli kyse oikeudenkäynnistä tai sovintoneuvottelusta, ajamme asiaasi aina kuin omaamme, voittaaksemme. Kääritään siis hihat ja ryhdytään töihin, kuten me tapaamme sanoa. Oikeus kun ei aina toteudu itsestään.


Lue lisää

Julkiset hankinnat

Miten yrityksesi voi vaikuttaa kilpailutusprosessin valmisteluun? Kuinka voittaa kilpailutuksessa? Miten pärjätä sopimusneuvotteluissa? Me autamme.

Autamme sinua onnistumaan kilpailutuksessa toimimalla asiantuntijanasi läpi koko prosessin tai konsultoimalla tarvitsemissasi vaiheissa. Tarjoamme vain kovan luokan osaamista, koska muusta emme olisi itsekään valmiita maksamaan asiakkaan asemassa.

Focus on business. Always.

Lue lisää

Yritysjuristipalvelu

Yrittäjä? Ota Oranssi omaksi yritysjuristiksesi ja tavoitat meidät aina kuin viereisestä huoneesta.

Yritysjuristipalvelu-praktiikkamme palvelulupauksena on täyttää yrityksesi juridiset tarpeet joustavasti ja aina kustannustehokkaasti, toimialasi erityispiirteet huomioiden.

Henkilökohtainen ja ketterä palvelumme yhdistettynä yli 10 vuoden kokemukseen inhouse-juristina toimimisesta takaavat sinulle mielenrauhan keskittyä siihen minkä parhaiten osaat, oman liiketoimintasi päivittäiseen pyörittämiseen - vailla huolia lakiasioista. Ne ovat meidän päänsärkymme.

Lue lisää

Me luomme lisäarvoa, emme lisäkuluja. Tervetuloa kyytiin.

Ota yhteyttä