Yritysjuristipalvelu

Ota Oranssi yritysjuristiksesi – tavoitat meidät aina kuin viereisestä huoneesta

Miten hankit yritykseesi lakiosaamista? Palkkaamalla yritykseesi oman lakimiehen vai ostamalla lakitoimistoilta palveluita kertaluontoisesti?

Kustannustehokkain tapa voi monesti olla näiden kahden välimuoto – ulkoistettu yritysjuristi, jolta ostat asiantuntevaa oikudellista apua jatkuvana palveluna, kuukausihintaan.

Hankkimalla Oranssi-yritysjuristipalvelu:n saat avuksesi oman lakimiehen, joka tuntee yrityksesi tarpeet laajasti ja palvelee sinua aina nopeasti, joustavasti ja mikä tärkeintä, kustannustehokkaasti. Yritysjuristipalvelu räätälöidään juuri sinun yrityksesi juridisia tarpeita vastaavaksi. Meillä puhelimeen vastaa aina joko Aki, Enni tai Mari, eikä vastausta akuutteihin kysymyksiin tarvitse odottaa kahta viikkoa.
Let's focus on business. Your business.

Yritysjuristipalvelu

Oranssin yritysjuristipalvelu täyttää muuttuvat juridiset tarpeesi joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Henkilökohtainen ja ketterä palvelu yhdistettynä syvään asiantuntijuuteemme antaa sinulle rauhan keskittyä omaan liiketoimintaasi vailla huolia lakiasioista. Palvelemme sinua ratkomalla ongelmia, mutta ennen kaikkea ehkäisemällä niiden syntymistä.

Liiketoimintaa ei kuitenkaan kasvateta vain riskejä torjumalla, vaan myös mahdollistamalla asioita. Sen sijaan, että keskittyisimme siihen, miksi jotain ei voi tehdä, etsimme ratkaisun siihen, miten sen voisi tehdä – kaikkia yrityksesi avainhenkilöitä osallistamalla. Oranssin yritysjuristipalvelun hankkimalla saat tiimiisi liiketoimintasi ja tarpeesi tuntevat luottolakimiehet, jotka tavoitat nopeasti aina tarpeen vaatiessa.

Hankimme sinulle laadukkaat lakipalvelut tarvittaessa myös niiltä oikeudenaloilta, jotka eivät ole omaa erityisalaamme. Tässä hyödynnämme laajaa kumppaniverkostostamme.

Työoikeus ja HR

Tarvitsetko oikeudellista apua työsuhteisiin liittyvissä asioissa? Meillä Oranssilla on pitkäaikainen kokemus erilaisten työoikeudellisten kysymysten hoitamisesta, ja olemme tukenasi mutkikkaissakin tilanteissa.

Lue lisää

Julkiset hankinnat

Julkisiin hankintoihin osallistuminen on monelle yritykselle arkipäivää. Kilpailutusprosessissa eteen voi tulla useita ongelmatilanteita niin itse hankinnan kuin sopimusjuridiikankin suhteen. Oranssin yritysjuristipalvelun käyttäminen on toimiva keino hankkia lainopillista apua jatkuviin julkisiin hankintoihin ja sopimusten ylläpitoon.

Lue lisää

Sopimusjuridiikka

Lakimiehen asiantuntemuksen käyttäminen sopimusten laatimisessa ja tarkastamisessa sekä sopimusneuvotteluissa maksaa itsensä takaisin.

Lue lisää

Yrityksen toimitilaneuvonta

Oletko vuokraamassa tai ostamassa yrityksellesi toimitiloja? Onko toimitiloissa havaittu kosteusvaurioita? Oranssi palvelee kaikissa toimitiloihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Lue lisää

Me luomme lisäarvoa, emme lisäkuluja. Tervetuloa kyytiin.

Ota yhteyttä