Aleksi Karppelin

Lakimies, OTM, LL.M., IAT, IEAT

Olen työskennellyt pian vuosikymmenen kiinteistöjuridiikan parissa ja erikoistunut siihen osana tohtorikoulutustani. Kuulun Pohjoismaiseen kiinteistöjuridiikan tutkijapaneeliin. Lisäksi toimin Maanmittauslaitoksen asettamana kaupanvahvistajana sekä kiinteistötoimitusten uskottuna miehenä Kanta-Hämeen alueella.

Pääasiallisesti olen työskennellyt taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden parissa ja omaan laajan kansainvälisen tuntemuksen kiinteistöjuridiikasta ja vuokralainsäädännöstä.

Olen työssäni aina yrittäjähenkinen ja minua on kuvattu välittäväksi lakimieheksi. Ratkaisukeskeisyys ja asiakaslähtöisyys ovat minulle keskeisiä arvoja ja haluan tuottaa hyviä kokemuksia asiakkailleni.

Lakipalveluita pitäisi käyttää matalalla kynnyksellä. Jos ei ole tietämystä asiasta niin ulkoista se. En minäkään laatoita kotini kylpyhuonetta itse.

"Aleksin kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti ja Aleksilla on erinomainen kyky tunnistaa ja ratkaista ongelmat. Työskentely yhteistyössä osaavan henkilön kanssa ei aina edes tunnu työltä vaan mukavalta yhdessä tekemiseltä."
– Mikko Ryyppö SP-isännöintipalvelut Oy

Kirjoittajan artikkelit

Kiinnostuitko?

Kääritään hihat ja ryhdytään töihin.

Ota yhteyttä