Mitä maksaa

Tarjoamme Sinulle laadukasta ja asiantuntevaa lakiapua joustavasti ja helposti lähestyttävällä tavalla. Teemme sen intohimosta työhömme – ja edullisesti.

Yksityisasiakkaat

perhe- ja perintöoikeudelliset asiat
150 euroa / tunti (+ alv 24%)

muut asiat
170 – 280 euroa / tunti (+ alv 24%)

Toimeksiannon tuntihinnan määräytymiseen vaikuttavat asian kiireellisyys, vaikeusaste, asiaan liittyvä suuri taloudellinen intressi ja muut niihin rinnastuvat seikat.

Yritysasiakkaat

170 – 280 euroa / tunti (+ alv 24%)

Toimeksiannon tuntihinnan määräytymiseen vaikuttavat asian kiireellisyys, vaikeusaste, asiaan liittyvä suuri taloudellinen intressi ja muut niihin rinnastuvat seikat.

Sopimukset ja asiakirjat

  • Testamentti, avioehtosopimus, edunvalvontavaltuutus: alkaen 250 euroa
  • Avioero-ositus: alkaen 300 euroa
  • Perukirja: alkaen 300 euroa
  • Kauppakirja, asuntokauppakirja, muut perussopimukset: alkaen 200 euroa
  • Kiinteistön kauppakirja: alkaen 500 euroa
  • Osakassopimus: alkaen 400 euroa
  • Yhtiöjärjestysmuutos: alkaen 450 e
  • Vuokranantajan häätöpaketti (juridinen konsultointi, häätövaroitukset, häädön hakeminen käräjäoikeudesta, häädön toteutumisen valvonta): alkaen 500 euroa
  • Hintoihin lisätään alv 24%.

Kysy lisää myös muista sopimuksista ja asiakirjoista!

Lainopillinen koulutus, neuvonta ja konsultointi

Oikeudellinen asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytettävissä kokonaisvaltaisesti ja joustavasti. Koulutamme jatkuvasti erilaisia tahoja (yrityksiä ja yhteisöjä) erilaisissa tilaisuuksissa sekä neuvomme ja konsultoimme kaikissa juridisissa asioissa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Kysy lisää!

Yritysjuristi-palvelu

Hinta sovitaan palvelun aloittamisen yhteydessä. Perushinta on alkaen 200 e / kk (+ alv 24%) sisältäen puhelimitse tapahtuvaa neuvontaa 0-40 h/kk. Palvelu räätälöidään aina yrityksenne tarpeiden mukaan.

Halutessanne voitte myös ulkoistaa kaikki yrityksenne lakiasiat hoidettavaksemme. Tämä on huomattavasti kustannustehokkaampi tapa kuin palkata oma lakimies tai antaa jokainen asia aina erillisenä toimeksiantona ulkopuolisen lakitoimiston hoidettavaksi. Kysy lisää!

Hinnastossa mainitun hinnan lisäksi veloitetaan erikseen viranomaismaksut, kuten tuomioistuinmaksu, tulkkauspalkkiot, kopiointikulut, matkakulut ja muut toimeksiannon hoitamisesta aiheutuvat välittömät kulut. Hintoihimme lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (vuonna 2016 24%)

Start typing and press Enter to search