Mitä maksaa

Tarjoamme Sinulle laadukasta ja asiantuntevaa lakiapua joustavasti ja helposti lähestyttävällä tavalla. Teemme sen intohimosta työhömme – ja edullisesti.

Yksityisasiakkaat

190 – 290 euroa / tunti (+ alv 24%)

Toimeksiannon tuntihinnan määräytymiseen vaikuttavat asian kiireellisyys, vaikeusaste, asiaan liittyvä suuri taloudellinen intressi ja muut niihin rinnastuvat seikat.

Yritysasiakkaat

190 – 290 euroa / tunti (+ alv 24%)

Toimeksiannon tuntihinnan määräytymiseen vaikuttavat asian kiireellisyys, vaikeusaste, asiaan liittyvä suuri taloudellinen intressi ja muut niihin rinnastuvat seikat.

Sopimukset ja asiakirjat

  • Testamentti, avioehtosopimus, edunvalvontavaltuutus, hoitotestamentti: alkaen 250 euroa
  • Perukirja ja perinnönjakokirja: alkaen 600 euroa
  • Kiinteistön kauppakirja, asuntokauppakirja ja muut kauppakirjat: alkaen 600 euroa
  • Osakassopimus: alkaen 1500 euroa
  • Yhtiöjärjestysmuutos: alkaen 500 euroa
  • Hintoihin lisätään alv 24%.

Kysy lisää myös muista sopimuksista ja asiakirjoista!

Lainopillinen koulutus, neuvonta ja konsultointi

Oikeudellinen asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytettävissä kokonaisvaltaisesti ja joustavasti. Koulutamme jatkuvasti erilaisia tahoja (yrityksiä ja yhteisöjä) erilaisissa tilaisuuksissa sekä neuvomme ja konsultoimme kaikissa juridisissa asioissa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Kysy lisää!

Yritysjuristi-palvelu

Hinta sovitaan palvelun aloittamisen yhteydessä. Palvelu räätälöidään aina yrityksenne tarpeiden mukaan.

Halutessanne voitte myös ulkoistaa kaikki yrityksenne lakiasiat hoidettavaksemme. Tämä on huomattavasti kustannustehokkaampi tapa kuin palkata oma lakimies tai antaa jokainen asia aina erillisenä toimeksiantona ulkopuolisen lakitoimiston hoidettavaksi. Kysy lisää!

Hinnastossa mainitun hinnan lisäksi veloitetaan erikseen viranomaismaksut, kuten tuomioistuinmaksu, tulkkauspalkkiot, kopiointikulut, matkakulut ja muut toimeksiannon hoitamisesta aiheutuvat välittömät kulut. Hintoihimme lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero (vuonna 2016 24%)

Start typing and press Enter to search